Ondernemersclub Diepenbeek organiseert haar jaarlijkse zomerbbq!

Naar goede gewoonte organiseert OC Diepenbeek ook dit jaar haar gezellige bbq. Heeft u ook zin in een avond gevuld met lekker eten en drinken en dat in een gezellige en ongedwongen Diepenbeekse sfeer? Schrijf u dan snel in!

Op woensdag 28 juni vanaf 19u verwelkomt het team van Jochem ons in De Baenwinning. Zij hebben een overheerlijk menu van 8 verschillende salades, 6 verschillende vlees- en vissoorten van de bbq en verschillende bij-hapjes voorzien. Afsluiten doen we met een heerlijk dessert.

Kortom, we komen niet tekort!

 

Het programma ziet eruit als volgt:

19u00: Ontvangst met een drankje en een hapje

19u15: Welkomstwoord

19u20: Bbq

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Het bestuur van Ondernemersclub Diepenbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
16 × 14 =