Haal meer uit je zaak! Workshops voor handelaars in Diepenbeek

FORTIO-bedrijfsopleidingen, SYNTRA Vlaanderen en gemeente Diepenbeek bieden onderstaande workshops aan tegen de voordelige prijs van 20 euro (incl. btw) per workshop.

Workshop 1: Social media
Een groot deel van de retailers laat de mogelijkheden van nieuwe media zoals Facebook en Twitter onbenut. Dit terwijl social media belangrijk zijn voor de toekomstige verkoop. De komende tien jaar zal het adequaat inzetten van social media uitgroeien tot een essentieel onderdeel van een succesvolle winkelverkoop. Het is dus belangrijk dat handelaars leren omgaan en werken met deze nieuwe communicatiemiddelen.
Volgende elementen kunnen aan bod komen in deze workshop: hoe kan social media ingezet worden om het rendement van een onderneming te verhogen, hoe starten met social media, praktische tips om de communicatie via nieuwe media zoals Facebook en twitter te
verbeteren, etc

Workshop 2: E-mail marketing
Weinig communicatiekanalen zijn de laatste jaren zoveel besproken als e-mail: ‘E-mail is spam’, ‘Social media betekent de dood van e-mail’,… Daarbij: meer en meer bedrijven vinden hun weg naar e-mailmarketing en dus ook naar de inbox. Loont het (nog) de moeite om aan e-mailmarketing te doen? En waar let je dan best op? In 3 uur introduceren we je in e-mailmarketing en leer je de fundamenten van een
goede e-mailing.

Workshop 3: Klachtenbehandeling
Elk bedrijf en elke ondernemer krijgt te maken met klachten van klanten of andere commerciële contacten. Terwijl de meeste klanten zappen, nemen klagers de moeite om hun probleem toe te lichten. Toch slagen ondernemers er vaak niet in om hier constructief mee om te gaan. De start van een goeie aanpak is het in vraag durven stellen van de eigen visie. Op die manier stijgt de kans dat er uit een klacht een positief klantengevoel en een grotere klantentrouw voortkomt.

Waar?
Vergaderruimtes gemeenschapscentrum De Plak
Servaasplein 14
3590 Diepenbeek

Wanneer?
Alle workshops starten om 18.30 uur met een drankje en enkele hapjes, aangeboden door het gemeentebestuur van Diepenbeek. De eigenlijke workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur.
■ Workshop 1 – Social media – Dinsdag 26 september 2017 – inschrijven kan tot 19 september 2017.
■ Workshop 2 – E-mail marketing – Dinsdag 3 oktober 2017 – inschrijven kan tot 26 september 2017
■ Workshop 3 – Klachtenbehandeling – Dinsdag 10 oktober 2017 – inschrijven kan tot 3 oktober 2017

Zin om te komen?
Normaal kost een workshop 50 euro, nu betaalt u slechts 20 euro (incl. btw). Bevestig tijdig uw komst.
De betaling gebeurt aan de hand van een factuur die naar het facturatieadres wordt opgestuurd.

Ook interesse? Schrijf u nu in!
Gemeentebestuur Diepenbeek
info@diepenbeek.be
011 49 18 68

2017-SBO-Workshops haal meer uit je zaak-Diepenbeek-v4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 − 4 =