ARTE, de ultieme verfijning in muurbekleding!

ARTE International maakt haar slogan ‘de ultieme verfijning in muurbekleding’ dag in dag uit meer dan waar. Dat werd duidelijk tijdens de interessante toelichting en rondleiding die de Diepenbeekse Ondernemersclub kreeg. Van concept tot productie en distributie, alles doet deze Limburgse multinational immers zelf.

De leden van de ondernemersclub kregen de kans om een blik achter de schermen te werpen. Na de hartelijke ontvangst, schetste zaakvoerder Philippe Desart de succesvolle weg die ARTE reeds heeft afgelegd. En ook een aantal plannen voor de toekomst werden uit de doeken gedaan. Daarna was het tijd voor een rondleiding. Van de ontwerpafdeling, waar de nieuwste collecties nog in opmaak zijn, van de administratie tot productiehal, magazijn en opleidingslokalen voor behangers, geen enkele deur bleef gesloten.  Als afsluiter konden de aanwezigen met een glaasje in de hand gezellig netwerken.

Een succesvolle avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
39 ⁄ 13 =