Schrijnwerkerij Smeets investeert in de toekomst (lid in de kijker)

Bij Smeets zit je gebeiteld!

Bij Schrijnwerkerij Smeets in Diepenbeek is vandaag reeds de derde generatie van de familie aan de slag. Het bedrijf is bijzonder veelzijdig en flexibel in haar aanbod. Men produceert houten binnen- en buitenschrijnwerk (o.a. tuinpoorten, garagepoorten, trappen, ramen, deuren, enz.), brandwerende deuren en maatmeubilair voor alle interieurtoepassingen (keuken, badkamer, dressing, kantoor, enz.) en dit voornamelijk voor horeca en bedrijven maar ook voor particulieren.

Uitbreiding hal en nieuwe afzuiginstallatie

Zaakvoerder David Smeets kijkt tevreden terug op de voorbije maanden. Daarin werd keihard gewerkt aan de uitbreiding en modernisering van het werkhuis. Er werd een nieuwe stockageruimte bijgebouwd. Voor de investering in een nieuwe CNC-machine en kantenlijmer werd tevens een nieuwe stofafzuiginstallatie aangeschaft om de hal stofvrij te houden en zo de gezondheid van de werknemers mee te bewaken.

Ultramoderne houtwerkingsmachines

Ondertussen werden er grote projecten afgewerkt met de nieuwe kantenafplakmachine die een laserkanteneenheid bezit waardoor er een perfecte nulvoeg zonder lijmresten kan gerealiseerd worden. Maar gelijktijdig waren de werken ook bezig voor de komst van een toptechnologische 5-assige CNC-machine. Deze laatste houtbewerkingsmachine wordt in de loop van augustus geïnstalleerd en zal de komende maanden in dienst genomen worden. Deze machine kan niet alleen méér, maar is ook sneller en nauwkeuriger zodat de meest complexe uitvoeringen nu wel mogelijk worden. Nieuw voor regio Limburg is dat deze machine gebogen en ronde vormen kan frezen en onmiddellijk met een afwerkingskant kan voorzien door middel van lijm.

De stijgende vraag naar kwalitatief maatwerk, meer en meer originele en knappe ontwerpen op de markt; het zijn maar enkele factoren die ons takenpakket steeds gevarieerder, boeiender én uitgebreider maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 + 23 =