Maak als handelaar je aanbod in tijden van Corona kenbaar

Gemeente Diepenbeek

Beste ondernemers,

Om jullie te ondersteunen willen we graag een tool aanbieden om jullie aanbod ten tijde van Corona kenbaar te maken aan de inwoners van Diepenbeek, zodat deze ook lokaal blijven inkopen. Wat je aanbiedt kan je via de link ingeven op onze website. Deze gegevens worden dan verzameld op deze website. Deze zal zo snel mogelijk kenbaar gemaakt worden via onze gemeentelijke kanalen, waar we de burgers aansporen zo veel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden die onze lokale handelaars aanbieden.

Bekijk ook steeds de mogelijkheden van de verschillende sociale media alsook onze eigen Diepenbeek-app. Meer info over hoe een eigen, gratis pagina aanmaken op onze app kan je hier terugvinden.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en veel succes met het draaiende houden van zijn of haar onderneming! De gemeente Diepenbeek zal zijn ondernemers zo veel mogelijk ondersteunen in deze moeilijke tijd!

 Meld je aanbod hier 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 + 17 =