ONDERNEMERSCLUB DIEPENBEEK OP BEZOEK BIJ AUTOVRANCKEN EN GARAGE ALENUS

Het bezoek op woensdag 29 september 2021 aan beide Diepenbeekse bedrijven kon op heel wat interesse rekenen. Een groot aantal leden en hun partner hadden ingeschreven om hun ondernemersverhaal te horen en de bedrijven te bezoeken.

Na een gastvrij onthaal door David Vrancken en zijn echtgenote konden de aanwezigen de wagens bewonderen en werd de complexiteit van de autofiscaliteit even besproken. Ook werd het tot stand komen van de samenwerking tussen beide bedrijven toegelicht.

De Zigeuner zorgde ervoor dat de gasten veilig (en vooral droog) naar Garage Alenus gebracht werden waar gastheer Bart Alenus een uiteenzetting gaf over het huidige beroep van garagist en wat op hen afkomt met de snelle vernieuwingen in de automotive.

Terug bij Autovrancken werd er nog lang nagepraat en genetwerkt en genoot iedereen van lekkere wijnen en hapjes.

Nagenieten van deze leuke avond kan bij het bekijken van de foto’s via deze link.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
5 × 29 =